7 mar. 2014

Seria CarpathianMan 2014-2015

Primele patru zile de inscrieri au adus la startul editiei 2014 a Postavaru Night peste o suta de participanti. Pentru moment stratul de zapada din Poiana Brasov arata foarte bine, mai mult, ieri a si nins putin.
Din acest an titlul de CarpathianMan se va acorda odata la doi ani. Asta inseamna ca fiecare din cei care vor sa incheie intrega serie au mai multe sanse. 

Deci pentru a intra in "familia CarpathianMan" trebuie sa participi si sa inchei cel putin odata in anii 2014-2015, cele patru curse de mai jos:

- Postavaru Night, doar proba de schi alpinism (se desfasoara in fiecare an, deci sunt doua sanse, in clasamentul pe puncte se ia in calcul cel mai bun loc obtinut).

22.03.2014 si martie 2015

- Bike 4 Mountains, proba de echipe, patru zile (se desfasoara odata la doi ani. Din acest an Bike 3Mountains devine Bike 4Mountains, masivul Iezer-Papusa este noul venit in cursa de mountainbike care a adus formatul epic in Carpati).  
05-08.06.2014

- Ultra Trail Fagaras, proba de echipe, trei zile (se desfasoara odata la doi ani).
septembrie 2015

- Maraton Piatra Craiului - Salomon (se desfasoara in fiecare an, deci sunt doua sanse, in clasamentul pe puncte se ia in calcul cel mai bun loc obtinut).
04.10.2014 si octombrie 2015).

Un comentariu:

  1. Referitor la organizarea competitiei ,parerea mea e ca a fost foarte slaba pregatirea numai pentru faptul ca la sosire iti da pentru hidratare jumatate de pahar de ceai , la cabana o lingura de paste si nici la ora 23 nu sau afisat rezultatele nici nu mai vorbim de premiere eu am plecat de la cabana la ora 23:10 min si nu stiu pe ce loc am fost nu ca as fi campion dar sunt un iubitor al sportului, deci e foarte slaba organizarea se vede ca aceasta competitie e facuta pentru bani nu pentru iubitorii de sport.
    Ati fost la competitia BATE TOACA pe muntele CEAHLAU ?
    sa vedeti ce organizare au acolo mancare si fructe si bauturi la discretie pe langa festivitatea de premiere care nu e unul sa nu primeasca o medalie o diploma si un tricou si taxa tot de 90lei .
    Rusine organizatorilor.

    RăspundețiȘtergere