19 mar. 2012

Filmul editiei 6 a Postavaru Night

Multumim lui Dragos, Oli si Corin (pe scurt echipa Ciclomed Medias) care ne-au incantat cu "istoria in imagini" a celui de al saselea Postavaru Night.
Aventura a continuat si in acest an, au fost 198 de amatori inscrisi on-line, 25 s-au decis sa "piarda" intalnirea, dar in ultima clipa s-au hotarat sa incerce alti 83. Tricourile si diplomele n-au ajuns, dar mai facem; cativa au strigat numele la finish, iar tanti Nely a suplimentat pastele. Podelele au rezistat, iar pentru la anu' Killy ne promite ca o sa mareasca cabana.   



Experientele voastre personale sunt binevenite, va asteptam sa le impartasiti si altora. Fie ca sunt scrise, foto sau video, ele ne vor fi utile noua tuturor. Ne puteti scrie pe pc_marathon@yahoo.com

Multumim inca o data tuturor celor care ne-au sprijinit, prietenilor de la Cabana Postavaru, Buff, Primaria Municipiului Brasov, Administratia Domeniului Schiabil Poiana Brasov, baietilor care pregatesc noapte de noapte partiile de schi din Poiana; Regiei Publice Locale a Padurilor Kronstadt RA. Brasov - Serviciul Salvamont,  Asociatiei de Ecoturism din Romania, Club Rossignol, Elan skis, SKV Brasov si nu in ultimul rand tuturor voluntarilor, echipei Carpathian Man si celor de la Sponser Sport Food, Contour Skins, Snowline.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu