16 mar. 2014

S-KARP va fi prezent la Postavaru Night 2014

Producatorul brasovean de incaltaminte outdoor este "the new entry" in familia celor care sustin cunoscuta cursa nocturna de schi alpinism si alergare montana, " Postavaru Night". S-KARP ofera o pereche de incaltaminte fiecarui castigator al primului loc la toate cele 12 categorii ale cursei. Deasemenea fiecarui participant i se va inmana un mic cadou S-KARP / Postavaru Night.

Numele S-KARP

"Sunt născut în România, la Sinaia. Acest oraş este situat la poalele munţilor Bucegi, unde se află pârtia de ski KARP. Această pârtie este cea mai abruptă din România, având înclinaţia de cca. 42,24 grade. Pentru că sunt legat de oraşul meu natal, iar pe pârtia KARP skiez şi am multe amintiri plăcute alături de familie şi prieteni, am dat numele acestui brand alăturând S de la Sinaia, KARP de la numele pârtiei si semnul grafic care are acelaşi unghi de 42,24 grade ca şi înclinaţia pârtiei.
Radu Jitaru
Fondator brand S-KARP"


Mai multe detalii despre noutati, promotii si produsele S-KARP gasiti pe pagina de prezentare: www.s-karp.comNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu