21 mar. 2015

3, 2, 1 ... in aceasta seara... editia a 9 a Postavaru Night!

Cateva ore ne mai despart de startul cursei din Poiana Brasov... iata alte cateva noutati:

Partiile din Poiana se prezinta in conditii de iarna autentica, Maria sa "Natura" si prietenii nostrii de la Comprest SA. au facut eforturi considerabile pentru asta. Noi le multumim inca o data pentru toata sustinerea... de care se bucura Postavaru Night.
www.brasovcity.ro

"Cadoul Postavaru Night 2015", perechea de manusi de la Gravity Sportswear va fi trimisa fiecarui participant in parte prin posta, ulterior competitiei, preferam sa luam masurile cat mai apropiat de realitate.
Primii 3 clasati in Campionatul National de Vertical Race vor fi premiati de catre Gravity cu o Bluza Softshell Yellow. Vor fi luate in calcul categoriile de seniori feminin si masculin si juniori masculin si feminin.
www.gravity.ro

S-KARP, producatorul brasovean de incaltaminte outdoor si trail va fi alaturi de noi si in acest an.
S-KARP ofera o pereche de incaltaminte fiecarui castigator al primului loc la toate cele 14 categorii ale cursei. Ocupantii locurilor doi si trei vor beneficia de serioase vouchere de discount la achizitionarea incaltamintei S-KARP. Fiecare participant care va lua startul diseara beneficiaza de un discount de 25% la achizitionarea oricarui produs S-KARP si de un mic cadou.
Mai multe detalii despre noutati, promotii si produsele S-KARP gasiti pe pagina de prezentare: www.s-karp.com

Procesul de validarea este ca in fiecare din cei noua ani la Clubul Rossignol, iar zona de start este in apropiere. Pasiunea si sustinerea pentru schi si alergare a celor din echipa Buff Romania este recunoscuta, sunt alaturi de noi de la inceput si asta spune foarte mult despre implicarea lor. www.buff.ro

Snowline Romania pune la dispozitia celor care vor participa in cursa din aceasta seara, 5 perechi de gheare de pisica "Snowline PRO" pentru a fi testate pe viu. Vino la standul nostru si vei avea ocazia sa vezi cat de tare "zgarie pisica blanda"...

Ofertele facute cu ocazia cursei noastre de catre Snowline Romania si Contour continua...pana pe 31 martie, ghearele de pisica Snowline Pro sunt 160 lei (in loc de 190 lei), Snowline Light sunt 210 lei (in loc de 254 lei), iar la pieile de foca si accesoriile Contour se ofera un discount de 20%. Le puteti scrie pe schialpinism@yahoo.com.

Ca in fiecare an, echipa Salvamont Kronstadt a raspuns cu multa daruire apelului nostru si va veghea la bunul mers al cursei care a readus in Postavaru foarte multi brasoveni. Multumim prietenilor nostri...
www.rplpkronstadt.ro

Tanti Nely si Killy lipsesc pentru prima oara de la Postavaru Night, dar au lasat totul pe maini bune, Kerstin si Spanky impreuna cu toti cei de la cabana Julius Romer - Postavaru, ne-au pregatit bucate alese..., chiar si de post... deci sa nu-i lasam sa astepte prea mult!
www.cabanapostavaru.ro

Ne vedem la start,
CarpathianMan

2 comentarii:

  1. Referitor la organizarea competitiei ,parerea mea e ca a fost foarte slaba pregatirea numai pentru faptul ca la sosire iti da pentru hidratare jumatate de pahar de ceai , la cabana o lingura de paste si nici la ora 23 nu sau afisat rezultatele nici nu mai vorbim de premiere eu am plecat de la cabana la ora 23:10 min si nu stiu pe ce loc am fost nu ca as fi campion dar sunt un iubitor al sportului, deci e foarte slaba organizarea se vede ca aceasta competitie e facuta pentru bani nu pentru iubitorii de sport.
    Ati fost la competitia BATE TOACA pe muntele CEAHLAU ?
    sa vedeti ce organizare au acolo mancare si fructe si bauturi la discretie pe langa festivitatea de premiere care nu e unul sa nu primeasca o medalie o diploma si un tricou si taxa tot de 90lei .
    Rusine organizatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere